Produsele achizitionate la distanta (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau de la încheierea contractului.

Produsele returnate trebuie să fie in aceeași stare in care au fost livrate, în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au insoțit, fărăr să prezinte modificări fizice, lovituri, zgarieturi, etc.

Ruperea sigiliului a etichetelor, lipsa certificatului de garantie si a altor documente ce insotesc produsele poate atrage imposibilitatea returnării produsului.

Notificarea se va face in scris la adresa de email contact@bebelle.ro continand urmatoarele date: denumire produs, data livrarii, datele sale de identificare si contul bancar unde se vor transfera banii.

Se va avea in vedere faptul ca anumite produse nu se pot returna. Acestea sunt: (in mod speciale produsele alimentare) pentru ca se pot degrada/deteriora rapid in conditiile in care nu sunt respectate conditiile transportului sau pastrarii lor, sau  anumite produse de uz intim (tampoane san, absorbante, chiloti, centuri, irigatoare, sonde  etc. ), prin natura lor sunt nereturnabile (pompe san, sisteme de hranire, biberoane, suzete, tetine, canute, jucarii dentitie, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale) care nu au ambalajul intact/nedeteriorat, acestea nu se vor putea returna, respectand exceptia prevazuta de art.16 din OUG 34/2014.

ATENTIE: Rambursarea contravalorii produselor returnate se face doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a prezentei tuturor accesoriilor produselor si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 14 zile de la data inregistrarii returului.

Nu se vor ridica colete expediate pe alta adresa, si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Pentru expedierea coletelor va rugam sa folositi acelasi serviciu de curierat prin care ati primit produsele. Societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele comandate si desigilate aflate in coletul cu produse returnate. Nu vom restitui contravaloarea acestor produse.

Clientul va fi instiintat in termen de 72 de ore de la primirea coletului de aceasta situatie si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declaratia sa si produsele care nu mai sunt in aceeasi stare in care au fost livrate initial clientului. Societatea noastra poate percepe taxe suplimentare in cazul returnarii produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia clientului.