Politica de Livrare

Politica de Livrare

 

S.C. BLACK MAKO SRL comercializează prin magazinul online: www.bebelle.ro, exclusiv în România produse din piele importate din Europa.

 

Urmărirea comenzii tale

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul personal de client, în secțiunea „Comenzile mele”.

 

Modificarea sau anularea unei comenzi

Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări este disponibilă în contul tău de client, secțiunea „Comenzile mele”.

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede 0749 095 411.

 

Achiziționarea și livrarea/ridicarea produselor

 1. Livrare prin curier

Pentru produsele vândute de S.C BLACK MAKO SRL și livrate prin curierul CARGUS a căror valoare cumulată este sub 350 RON se va adăuga o taxă de livrare de 16 RON pentru Bucuresti si 24 RON pentru alte orase in Romania.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 350 RON care conțin produse vândute de S.C BLACK MAKO SRL.

Există posibilitatea ca destinația de livrarea a produselor comandate să nu facă parte din zona de livrări a companiei Cargus.

Ridicarea produselor din depozitul Boutique BeBelle este gratuit

Înainte de finalizarea oricărei comenzi, ai posibilitatea de-a alege să ridici produsele direct din depozit. În acest caz, bineînteles că nu se mai aplică costurile de livrare indiferent de valoarea totală.

 

Programul de livrări 

 1. Livrări în București și alte localități
  • Dacă comanda a fost transmisă până în ora 12:00, produsele tale vor fi predate curierului în aceeași zi pentru Bucuresti si livrate .
  • Dacă comandat a fost transmisa începând cu 12:01 produsele tale vor fi predate curierului în ziua următoare.
  • Termenul mediu de livrare este de 48-72 de ore de la ridicarea coletului de către curier din depozitul Boutique BeBelle.

 

Termenele de livrare

Termenele de livrare se referă la comenzile pe care ai ales să le plătești numerar prin ramburs.
Dacă ai ales o altă modalitate de plată – card online, ordin de plată – termenul de livrare se poate modifica în funcție de înregistrarea plății.

 

 1. Livrarea in depozit se face gratuit.

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc în depozit, le poți ridica imediat. Dacă produsele nu sunt pe stoc în depozit cand ai înregistrat comanda, te vom anunța prin e-mail sau SMS când acestea vor ajunge în depozit ca să le ridici.

 

Când îți poti ridica produsele comandate? 

In aceeasi zi în cazul comenzilor plasate de luni pâna vineri, până la ora 12:00.

Luni, în cazul comenzilor plasate de vineri, ora 09:00 până luni, ora 15:00.

 

La recepționarea/ridicarea comenzilor achitate (ordin de plată sau card online) este obligatorie prezentarea unor documente:

 • Pentru persoane fizice: actul de identitate
 • Pentru persoane juridice: actul de identitate și împuternicire din partea firmei.

 

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golIntoarce-te in magazin