Magazinul Bebelle a luat fiinta in urma necesitatii unui loc de unde sa cumperi produse  atent selectate si testate din punct de vedere al calitatii si utilitatii lor.

Sunt mamica deja de cativa ani. De la bun inceput al calatoriei mele de parinte, mi-am dorit copiii mei sa creasca si sa se dezvolte armonios, intr-un mediu sigur si prietenos. In dezvoltarea lor sa fie inconjurati si sa se bucure de lucruri de cea mai buna calitate.

Aceasta sarcina este una dificila pentru fiecare parinte. Ea necesita alocarea unui timp indelungat pentru selectarea dintre mii de produse din zeci de site-uri a produsului dorit pentru puiul tau.

Asadar, mi-am propus sa deschid un un loc dedicat special pentru tine de unde poti achizitiona produse conform exigentelor tale si astfel timpul petrecut cu puiul tau sa fie mai indelungat si de calitate.

Pentru ca siguranta copilului tau si dezvoltarea lui armonioasa vine pe primul loc, iti propun sa faci cunostinta cu produsele recomandate de pe site-ul www.bebelle.ro.