GLOWING SKIN

GLOWING SKIN

Pregătește-ți casa!

Cu cât aerul este mai uscat, cu atât pielea este mai uscată. Pentru a maximiza cantitatea de apă din aer, experții recomandă amplasarea unui umidificator în camera în care petreci cel mai mult timp, care, în multe cazuri, este dormitorul. Un umidificator de aer rece crește nivelul de umiditate din aer, ajutând barierăa pielii să rămână hidratată. În plus, asigurați-vă că aveți o temperatură scăzută sau moderată în cameră pentru a evita uscarea suplimentară a aerului.

 

Ai grijă la stilul de viață!

Cu o legătură directă între sănătatea intestinului și a pielii, creșterea aportului zilnic de grăsimi ajută ca pielea să rămână uscată. Recomandarea este să includeți în stilul de viață nuci, ulei de măsline, avocado, căpșune, afine, zmeură . În timp ce acel pahar suplimentar de vin roșu poate părea o idee bună, recomandarea este să nu exagerați cu alcoolul, cofeina sau cafeaua, deoarece acestea sunt diuretice care provoacă deshidratare. În schimb beți tone de apă sau apă detox.

 

Pregătește-ți pielea!

Indiferent câte seruri și creme sunt aplicate, pielea uscată va rămâne uscată fără o exfoliere ușoară, prin urmare, luați un scrub blând, ceva cu *acid glicolic sau **lactic pentru a îndepărta pielea moartă. Pentru cei cu pielea foarte uscată, sariți peste exfoliant și folosiți o cârpă umedă pentru o opțiune mai blândă. Acum, că pielea este pregătită,serurile și cremele hidratante pot pătrunde și se pot pune cu adevărat la treabă.

 

Last but not least, aplică crema hidratantă!

Căutați creme, mai degrabă decât loțiuni. O crema cu adevărat hidratantă este chiar IOMA PARIS RENEW***. Pentru pacienții cu fețe crăpate sever, pe lângă recomandarea de a lua legătură cu un specialist, îngrijiți pielea, atât dimineața cât și seară.

Acidul glicolic este un compus care se găsește în mod natural în anumite fructe, sfeclă și trestie de zahăr.

Acidul glicolic are următoarele proprietăți:

-Exfoliant: Ca și exfoliant chimic, acidul glicolic îndepărtează stratul exterior de celule ale pielii și uleiul dizolvandu-le. Spre deosebire de exfolianții mecanici, cum ar fi scruburile și periile pentru față, acidul glicolic nu presupune acțiune mecanică dura.

-Umectant: Acidul glicolic este, de asemenea, un umectant, ceea ce înseamnă că atrage și leagă apa de celulele pielii. Face acest lucru prin creșterea sintezei glicozaminoglicanilor, care sunt molecule ce atrag apă în piele.

-Antibacterian: Studiile afirmă că, la anumite concentrații, acidul glicolic poate inhiba creșterea bacteriilor.

-Anti-îmbătrânire: Acidul glicolic poate reduce unele dintre procesele care provoacă semne vizibile de îmbătrânire ale pielii. De exemplu, poate reduce daunele solare și poate crește nivelul colagenului și al acidului hialuronic din piele. Aceste substanțe conferă elasticitate și structura pielii.

** Acidul lactic ajută celulele mature și terne de la suprafața pielii să se îndepărteze prin dizolvarea legăturilor care le țin împreună, dezvăluind astfel un ten mai luminos, precum și o piele mai fină și mai catifelată

*** IOMA PARIS

IOMA citit invers în franceză înseamnă “pentru mine”. Prin urmare, IOMA reprezintă cosmetice personalizate, făcute doar pentru ține.

Fondat în 2010, ambiția centrului de cercetare IOMA din Grenoble – Franta, a fost și rămâne aceea de a cunoaște în profunzime fiecare tip de piele pentru a crea tratamente cosmetice personalizate, cu eficacitate sporită.

 

Cu o echipa dedicată în spate de cerecetatori de știință, dermatalogi, ingineri, micro-electroniști, și informaticieni, tratamentele IOMA prezintă garanția calității:
– Fără paraben
– Fără silicon
– Fără uleiuri minerale

IOMA PARIS RENEW – Cremă de zi cu o textură moale și hidratantă luptă împotriva ridurilor, protejând-o în același timp de agresiunile externe.

Beneficii:

ACȚIUNE DE REGENERARE

MATRIXYL 3000 (biotehnologie din cea mai abundentă proteină a pielii: colagen)]

Stimulează metabolismul fibroblastelor.

Redensifică pielea.

[ ULEI DE SEMINȚE DE BOURRACHE (vegetal) ]

Hidratează, regenerează, restructurează.

 

ACȚIUNE DE HIDRATARE

[ HIDRASALINOL (extract de Salicornia )

Activează sinteza ureei pentru întărirea barierei hidrolipidice.

ACȚIUNE ANTIOXIDANTĂ

[ YAM (legumă, rădăcină mexicană, bogată în glucoză, vitamine, minerale și proteine)]

Fitohormon compus din diosgenină, care participă la sinteză estrogenului.

[ VITAMINA C ȘI E ]

Contribuie la protecția celulelor împotriva radicalilor liberi.

[ DESOXINA ORGANICĂ ]

Antioxidant puternic care ajută la reducerea daunelor UV.

[ OXYGESKIN ]

Protejează împotriva efectelor nocive ale luminii albastre.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin